Jeroen van der Boom - Dit Ben Ik

30 maart 2017 om 20:30u

Programma | Jeroen van der Boom - Dit Ben Ik

Klik hier voor de online kaartverkoop

Komend seizoen zoekt Jeroen van der Boom voor het eerst de intimiteit van het theater op. Bij het grote publiek is Jeroen vooral bekend als Nederlandstalige zanger, TV presentator en maakt hij deel uit van De Toppers.

In deze theatershow komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht en wordt duidelijk dat Jeroen over nog vele andere talenten beschikt. Tijdens de theatershow wordt hij vergezeld door zijn vaste band. Het startpunt van de show is het begin van Jeroens carrière als zanger op bruiloften en partijen. De voorstelling begint op dat moment in zijn leven.

Kijk hier naar de aankondiging.

Naast de energieke liedjes die we gewend zijn van Jeroen zal hij ook prachtige ballads zingen in deze intieme setting. Bijzonder is dat het publiek zelf kan bepalen welke liedjes zij graag willen horen. Vooraf, maar ook nog tijdens de voorstelling kunnen zij dit aan geven. Het is een heel persoonlijke show waarin hoogte- en dieptepunten de revue passeren. Van bruiloften tot en met de ArenA. “Voor mijn theatershow imiteer ik ook collega artiesten. Een gastoptreden van De Toppers kan dus niet uitblijven”.

Donderdag 30 maart 2017

Zaal open 20:00 uur

Aanvang 20:30 uur

Eindtijd naar verwachting circa 23.00 uur

Staconcert                                                                        Klik op de poster

€ 21,50

Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]