Marinda Wijnen - Zang

Marinda Wijnen is het jongste talent van Cardo Artiestenbureau. Zingen is haar grote passie, ze zingt al jaren.
Marinda heeft in 2008 mee gedaan aan de Scholieren tour (eveneens een initiatief van Stichting Cardo) in Grave. Marinda heeft daar een dusdanige indruk gemaakt dat ze zich vervolgens aan kon sluiten bij Cardo Artiestenbureau. Via deze weg wil ze haar ambities op het gebied van zingen heel graag verwezenlijken. Daarnaast treedt Marinda veel op voor de stichting KIKA.

Haar grote voorbeelden zijn Ilse Delange, Michael Bublé, Nick en Simon, Guus Meeuwis en Jeroen van der Boom. Maar net zo gemakkelijk zingt ze ‘Hallelujah’ van Lisa Lois, ‘I’ve got the music in me’ van Kiki Dee, ‘Need you now’ van Lady Antebellum et cetera. Tevens kunnen we met trots vermelden dat Marinda geslaagd is aan de Herman Brood Academie in Utrecht.

Voor informatie en/of boekingen kunt u zich wenden tot Kees Molenwijk:
T (088) 779 20 96; M 06 - 10 67 45 02; E kmolenwijk@pluryn.nl.

Terug naar overzicht artiesten.